Széchenyi 2020
  • 0

Üzletünk

Az üzlet 1994-ben "GOLENYÁK Fa-Barkács és Műszaki Áruház" -ként nyitott meg. A családi vállalkozásként induló és a mi napig így működő áruház ma már "Golenyák Fa-Barkács Áruház" néven várja kedves vásárlóit. Az évek során vevőink igényeit figyelembe véve bővítettük és fejlesztettük szolgáltatásainkat, tevékenységi körünket. Ma már nem csak fa-és építő anyag, barkácscikk, zár, vasalat, szerszám, kötőelem, festék kiskereskedelmével foglakozunk, hanem nagykereskedelemmel (pl. DOM-ELZETT), regionális márkaképviselettel (DOM-ElZETT, G-U, BKS, MUL-T-LOCK, TITAN, SOUDAL, BLUM), valamint lakáskulcsok és autókulcsok másolásával és zárbetét rendszerek tervezésével, kivitelezésével is.

A sok változás és folyamatos fejlesztések mellett egyvalami állandó, hogy a munkánk során mindvégig arra törekszünk, hogy korrekt, udvarias és nagy szakértelemmel bíró kereskedelmi és szolgáltatói tevékenységet folytassunk. Erre köteleznek bennünket családi hagyományaink is.
Meggyőződésünk, hogy szakértelmünkkel és rugalmasságunkkal képesek vagyunk ügyfeleink minden igényét kielégíteni és ezen felül olyan plusz értékeket felmutatni, amelyek vonzóbbá tesznek bennünket.

"Golenyák! Minden, ami fa, minden, ami barkács!"

Vásárlóinkat nagy szakértelemmel, kellő udvariassággal és korrekt kiszolgálással várjuk nap mint nap. Várunk minden kedves érdeklődőt,vásárlót,partnert!

Golenyák János
 üzletvezető tulajdonos

Állásajánlat

Hírek, információk

  • lakás- és autókulcsok másolása
  • kaputávirányítók másolása
  • zárrendszerek készítése

send Newsletters